Хотіла отримати подарунок з-за кордону: іноземець ошукав буковинку на понад 110 тисяч гривень

Пошук
UA EN

Хотіла отримати подарунок з-за кордону: іноземець ошукав буковинку на понад 110 тисяч гривень

Поділись новиною:

На 136 тисяч гривень минулої доби ошукали шахраї двох жінок на Буковині. Зокрема, у жительки Вижниччини іноземець видурив понад 110 тисяч гривень.

Про це повідомляє С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Зазначається, що 26 вересня до Чернівецького районного управління поліції звернулася жителька столиці, яка розповіла, що в одній із соцмереж знайшла оголошення про продаж фотокамери й перерахувала на рахунок фейкового продавця 24 550 гривень передоплати. Однак замовлення киянка не отримала, а зв’язок із недобросовісним продавцем обірвався.

Ще однією жертвою інтернет-аферистів стала жителька Вижницького району, яка розповіла правоохоронцям, що іноземець, з яким вона спілкувалася в одному із месенджерів, під приводом відправлення подарунка заволодів її 111 555 гривнями. Жінка самостійно перерахувала кошти на банківський рахунок шахрая.

За вказаними фактами слідчі та дізнавачі поліції Буковини внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці проводять досудові розслідування.

Працівники поліції Буковини закликають громадян бути пильними. Не довіряти інформації від незнайомців, а також за жодних обставин не розголошувати свої персональні дані, до яких належать:

  • термін дії банківської картки;
  • PIN-код;
  • слово-пароль;
  • cvv2-код.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині шахраї ошукали 29-річну місцеву жительку на понад 760 тисяч гривень.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях ремонтують два водопроводи: на якому етапі роботи
Частина Чернівців у районі вулиці Героїв Майдану залишилась без води через прогнилу трубу. Десять метрів водогону, на якому часто виникали витоки, замінили. Він забезпечував водою жителів центральної...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на вересневу сесію (фоторепортаж)
У четвер, 26 вересня, у ратуші відбулося чергове сесійне засідання Чернівецької міської ради. На порядку денному – майже пів сотні питань. Засідання розпочалося пізніше, аніж планувалося, оскільки в ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано