При дітях цькував вагітну дружину: буковинця засудили до двох років за ґратами

Пошук
UA EN

При дітях цькував вагітну дружину: буковинця засудили до двох років за ґратами

Поділись новиною:

За публічного обвинувачення прокурорів Чернівецької окружної прокуратури суд визнав 37-річного місцевого жителя винним у вчиненні домашнього насильства. Чоловіка засудили до двох років позбавлення волі. 

Про це пише С4 з посиланням на Офіс Генерального прокурора.

Прокурори довели, що засуджений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, систематично ображав нецензурними висловлюваннями свою дружину, залякував, принижував та погрожував їй фізичною розправою.

«Усе це відбувалося у присутності дітей. Попри попередні судимості та покарання за вчинення домашнього насильства – виправні роботи, 6 місячний арешт, чоловік не припиняв своїх дій. Його не зупиняв і той факт, що жінка вагітна – чекає на восьму дитину», – повідомляють правоохоронці.

 У січні цього року після реєстрації чергового факту вчинення домашнього насильства, правоохоронці ініціювали переїзд на реабілітацію матері і дітей до міжнародного кризового центру матері та дитини «Місто Добра».

«Наразі прокуратура фокусує увагу на подальшій підтримці цієї сім’ї, залучає органи місцевого самоврядування та громадські організації, щоб допомогти жінці облаштувати необхідний побут для здорового та щасливого проживання дітей», – додали в ОГУ.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Буковині судитимуть чоловіка за зґвалтування малолітньої дівчинки.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях ремонтують два водопроводи: на якому етапі роботи
Частина Чернівців у районі вулиці Героїв Майдану залишилась без води через прогнилу трубу. Десять метрів водогону, на якому часто виникали витоки, замінили. Він забезпечував водою жителів центральної...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на вересневу сесію (фоторепортаж)
У четвер, 26 вересня, у ратуші відбулося чергове сесійне засідання Чернівецької міської ради. На порядку денному – майже пів сотні питань. Засідання розпочалося пізніше, аніж планувалося, оскільки в ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано