Найбільше на ЗСУ: на що та скільки грошей спрямувала міськрада на сесії

Пошук
UA EN

Найбільше на ЗСУ: на що та скільки грошей спрямувала міськрада на сесії

Політика
26.09
18:22

Поділись новиною:

Понад п’ять мільйонів гривень спрямувала Чернівецька міська рада на ЗСУ. Окрім цього, під час сесії 26 вересня гроші виділили на підтримку освіти та програму запобігання надзвичайним ситуаціям у Чернівцях.

Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку міського голови Романа Клічука.

Так, на підтримку сил безпеки й оборони виділили 5,4 млн грн.

Також 3 млн грн спрямували на підтримку освіти. За словами мера, ці кошти підуть на протипожежні заходи та ремонти в закладах освіти.

Окрім цього, 500 тис. грн виділили Головному управлінню ДСНС України в Чернівецькій області на виконання Програми запобігання надзвичайним ситуаціям та ліквідації їх наслідків у Чернівцях.

Нагадаємо, у четвер, 26 вересня, у ратуші відбулося чергове сесійне засідання Чернівецької міської ради. На порядку денному – майже пів сотні питань. Засідання розпочалося пізніше, аніж планувалося, оскільки в області тричі лунав сигнал повітряної тривоги.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Депутати Чернівецької міської ради зібралися на вересневу сесію (фоторепортаж)
У четвер, 26 вересня, у ратуші відбулося чергове сесійне засідання Чернівецької міської ради. На порядку денному – майже пів сотні питань. Засідання розпочалося пізніше, аніж планувалося, оскільки в ...
На Буковину з Донеччини евакуювали 47 людей, серед них — 14 дітей
У Чернівецьку область із Донеччини 25 вересня прибув евакуаційний потяг. З прифронтового регіону евакуювали 47 людей, серед них — 14 дітей. Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку началь...
Війна
25.09
22:09
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано