На вулицю Комунальників у Чернівцях планують запустити експериментальний автобусний маршрут

Пошук
UA EN

На вулицю Комунальників у Чернівцях планують запустити експериментальний автобусний маршрут

Поділись новиною:

Міський департамент транспорту планує запустити автобуси, які курсуватимуть вулицею Комунальників. Маршрут працюватиме в експериментальному режимі, аби виміряти пасажиропотік.

Про це під час засідання Чернівецької міської ради 26 вересня сказала начальниця управління транспортної інфраструктури та поводження з відходами Аліна Наславська, передає С4.

Фото ілюстративне/С4

На потребу запуску громадського транспорту по цій вулиці звернув увагу депутат Андрій Шалєєв, який очолює комунальне підприємство «Міськсвітло». Він сказав, що на там розташовано чимало комунальних підприємств, тоді як жодного маршруту, який би обслуговував вулицю, немає.

Комунальні підприємства, які працюють і сплачують податки в місті Чернівців фактично не можуть забезпечити робочі місця, тому що дуже важко добиратися на ці підприємства», – зауважив Шалєєв.

За словами Наславської, наразі вже є розроблена схема організації дорожнього руху, на якій передбачені зупинки громадського транспорту. Вона нагадала, що раніше вулицею курсував автобус №26А, однак він не був достатньо забезпечений пасажирами.

Окрім того, наразі вулицею Комунальників зранку і ввечері курсують два рейси автобуса №9.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Чернівецьке тролейбусне управління тепер обслуговуватиме автобусний маршрут №34.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Депутати Чернівецької міської ради зібралися на вересневу сесію (фоторепортаж)
У четвер, 26 вересня, у ратуші відбулося чергове сесійне засідання Чернівецької міської ради. На порядку денному – майже пів сотні питань. Засідання розпочалося пізніше, аніж планувалося, оскільки в ...
На Буковину з Донеччини евакуювали 47 людей, серед них — 14 дітей
У Чернівецьку область із Донеччини 25 вересня прибув евакуаційний потяг. З прифронтового регіону евакуювали 47 людей, серед них — 14 дітей. Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку началь...
Війна
25.09
22:09
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано