Хотіла отримати додатковий заробіток: шахраї ошукали буковинку на понад 760 тисяч гривень

Пошук
UA EN

Хотіла отримати додатковий заробіток: шахраї ошукали буковинку на понад 760 тисяч гривень

Поділись новиною:

На Буковині шахраї ошукали 29-річну місцеву жительку на понад 760 тисяч гривень. Окрім цього, аферисти видурили кошти ще в чотирьох мешканців Чернівецької області.

Про це повідомляє С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Зазначається, що 25 вересня 29-річна жителька Заставни, повіривши шахраям про додатковий спосіб заробітку в одній із соціальних мереж, надала реквізити банківського рахунку. Надалі аферисти перерахували з її картки 767 000 гривень на невідомі рахунки.

Також 59-річний житель села Топорівці отримав повідомлення від псевдобанкіра про можливість захисту банківських рахунків. Невідома особа шахрайським шляхом отримала доступ до мобільного застосунку заявника та зняла звідти 32 тисячі гривень.

Окрім цього, 25-річний житель міста Сокиряни перерахував невідомій особі 10 500 гривень під приводом купівлі мобільного телефона. Гроші заявник перерахував, а товар не отримав.

А до 49-річної жительки села Глиниця зателефонував нібито знайомий, який попросив 6 000 гривень. Кошти заявниця особисто перерахувала невідомій особі.

За цими фактами поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Загальна сума коштів, які виманили шахраї в буковинців протягом минулої доби, становить понад 815 тисяч гривень.

Нагадаємо, упродовж 24 вересня жертвами шахрайських дій стали одразу четверо мешканок Чернівецької області.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Депутати Чернівецької міської ради зібралися на вересневу сесію (фоторепортаж)
У четвер, 26 вересня, у ратуші відбулося чергове сесійне засідання Чернівецької міської ради. На порядку денному – майже пів сотні питань. Засідання розпочалося пізніше, аніж планувалося, оскільки в ...
На Буковину з Донеччини евакуювали 47 людей, серед них — 14 дітей
У Чернівецьку область із Донеччини 25 вересня прибув евакуаційний потяг. З прифронтового регіону евакуювали 47 людей, серед них — 14 дітей. Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку началь...
Війна
25.09
22:09
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано