Чернівецька міська рада збільшила розмір відшкодування за придбання генераторів

Пошук
UA EN

Чернівецька міська рада збільшила розмір відшкодування за придбання генераторів

Політика
26.09
15:09

Поділись новиною:

Чернівецька міська рада змінила обмеження на відшкодування витрат на придбання генераторів та систем накопичення електроенергії.

Рішення підтримали депутати на засіданні міської ради, пише С4 з посиланням на департамент інфраструктури та благоустрою ЧМР.

Вказується, що тепер з бюджету громади зможуть відшкодувати до 80% вартості генератора та систем накопичення електроенергії.

Робитимуть це без обмеження за кількістю квартир. Розмір відшкодування становитиме до 500 тисяч гривень для генераторів та 150 тисяч для систем накопичення електроенергії.

Також збільшили суму відшкодування: для генераторів з розрахунку на 1 кВт — до 8 тис. грн, а для акумуляторних систем — до 20 тис. грн за 1 кВт.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що підприємці у Чернівецькій області також можуть отримати компенсацію за придбання генераторів.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Депутати Чернівецької міської ради зібралися на вересневу сесію (фоторепортаж)
У четвер, 26 вересня, у ратуші відбулося чергове сесійне засідання Чернівецької міської ради. На порядку денному – майже пів сотні питань. Засідання розпочалося пізніше, аніж планувалося, оскільки в ...
На Буковину з Донеччини евакуювали 47 людей, серед них — 14 дітей
У Чернівецьку область із Донеччини 25 вересня прибув евакуаційний потяг. З прифронтового регіону евакуювали 47 людей, серед них — 14 дітей. Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку началь...
Війна
25.09
22:09
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано