Звання «Почесний громадянин міста Чернівців» присвоять Марті Левченко та Дмитру Сірману: рішення міськради

Пошук
UA EN

Звання «Почесний громадянин міста Чернівців» присвоять Марті Левченко та Дмитру Сірману: рішення міськради

Політика
26.09
13:40

Поділись новиною:

Звання «Почесний громадянин міста Чернівців» присвоять благодійниці Марті Левченко і посмертно військовому, краєзнавцю та колишньому депутату міської ради Дмитру Сірману.

Таке рішення схвалили депутати міської ради на засіданні 26 вересня, пише С4.

Згідно з проєктом рішення, за особливі заслуги перед Чернівецькою громадою та з нагоди 616 річниці Дня міста присвоїти звання планують Марті Левченко – голові благодійної організації «Благодійний фонд «Місто добра».

Також за особливі заслуги перед Чернівецькою громадою, а також вагомий особистий внесок у становленні української державності та особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України звання посмертно можуть присвоїти Дмитру Сірману – краєзнавцю, громадському діячу, депутату багатьох скликань Чернівецької міської ради, військовослужбовцю, який героїчно загинув під Синьківкою на Куп’янському напрямку, захищаючи незалежність та суверенітет України.

Нагадаємо, торік на День міста, яке відзначали 7 жовтня, міський голова Роман Клічук вручив звання «Почесний громадянин міста Чернівців» митцю-художнику Броніславу Тутельману та директору Буковинського центру культури та мистецтв Миколі Шкрібляку.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Депутати Чернівецької міської ради зібралися на вересневу сесію (фоторепортаж)
У четвер, 26 вересня, у ратуші відбулося чергове сесійне засідання Чернівецької міської ради. На порядку денному – майже пів сотні питань. Засідання розпочалося пізніше, аніж планувалося, оскільки в ...
На Буковину з Донеччини евакуювали 47 людей, серед них — 14 дітей
У Чернівецьку область із Донеччини 25 вересня прибув евакуаційний потяг. З прифронтового регіону евакуювали 47 людей, серед них — 14 дітей. Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку началь...
Війна
25.09
22:09
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано