«Ми їхні голоси»: у Чернівцях відкрили фотовиставку на підтримку військовополонених (фото)

Пошук
UA EN

«Ми їхні голоси»: у Чернівцях відкрили фотовиставку на підтримку військовополонених (фото)

Війна
23.09
16:09

Поділись новиною:

У рамках акції підтримки військовополонених та зниклих безвісти Захисників і Захисниць у Чернівецькому обласному краєзнавчому музеї відкрили фотовиставку «Ми їхні голоси».

Автори та ініціатори виставки – Олександра Славська та ветеран війни України з росією Дмитро Бобров, який прагнув зафіксувати на фотографіях реальні історії військовополонених та зниклих безвісти, показати як їхні родини виборюють свободу своїх близьких.

На відкритті виставки виступили рідні військовополонених, які поділилися своїм горем і закликали суспільство не бути байдужими до їх рідних та близьких, що перебувають у полоні або ж вважаються зниклими безвісти.

Фото: Тарас Піц.

Нагадаємо, останній обмін полоненими відбувся 14 вересня. Додому вдалося повернути 103 українських воїнів, серед яких і буковинця Олександра Степанова.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На баланс ліцею №14 у Чернівцях передали протирадіаційне укриття: скільки учнів воно може вмістити
На баланс Чернівецького ліцею №14 передали протирадіаційне укриття. Відповідне рішення ухвалили на засідання виконавчого комітету міської ради. Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку уп...
На вулиці Кобилянської ремонтують тротуари (фото)
У Чернівцях розпочали ремонтувати тротуари на пішохідній вулиці Ольги Кобилянської. Плитку замінять на найбільш проблемних ділянках, де вона майже не тримається. Робити виконують поступово: частин...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано