На Буковині викрили іноземця, який намагався в парафінових свічках вивезти з України наркотичні речовини

Пошук
UA EN

На Буковині викрили іноземця, який намагався в парафінових свічках вивезти з України наркотичні речовини

Поділись новиною:

На пункті пропуску «Порубне» прикордонники викрили іноземця, який намагався вивезти з України наркотики. Майже шість кілограмів психоактивної речовини чоловік заховав у парафінових свічках.

Про це інформує С4 із посиланням на Чернівецький прикордонний загін.

«На виїзд до Румунії прямував пасажирський автобус сполученням «Київ-Стамбул» під керуванням громадянина Туреччини. Оперативні співробітники Чернівецького прикордонного загону мали випереджувальну інформацію про можливу причетність водія автобуса до переміщення через державний кордон наркотичних речовин. Тому транспортний засіб скерували на поглиблений огляд», — зазначають у прикордонному загоні.

Вказується, що під час перевірки службовий собака «спрацював» на валізи, у яких були звичайні парафінові свічки різних форм та розмірів. Всередині них правоохоронці виявили кристали білого кольору, попередньо психоактивну речовину, яку називають наркотичною сіллю.

Прикордонники знахідку вилучили та передали на експертизу.

Раніше ми писали, що на Буковині та ще у двох областях викрили угруповання, яке займалося наркобізнесом.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На баланс ліцею №14 у Чернівцях передали протирадіаційне укриття: скільки учнів воно може вмістити
На баланс Чернівецького ліцею №14 передали протирадіаційне укриття. Відповідне рішення ухвалили на засідання виконавчого комітету міської ради. Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку уп...
На вулиці Кобилянської ремонтують тротуари (фото)
У Чернівцях розпочали ремонтувати тротуари на пішохідній вулиці Ольги Кобилянської. Плитку замінять на найбільш проблемних ділянках, де вона майже не тримається. Робити виконують поступово: частин...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано