На Вижниччині рятувальники допомогли чоловіку, який травмувався в лісі

Пошук
UA EN

На Вижниччині рятувальники допомогли чоловіку, який травмувався в лісі

Поділись новиною:

У лісі на Вижниччині під час туристичної подорожі травмувався чоловік. Рятувальники надали йому першу медичну допомогу та доставили до лікарні.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

«22 вересня на спецлінію “101” надійшло повідомлення про те, що в селі Випчина Путильської громади чоловік 1993 року народження під час туристичної подорожі в лісі з власної необережності отримав травму ноги та не міг продовжити рух самостійно», — йдеться в повідомлені ДСНС.

Вказується, що для порятунку чоловіка направили фахівців гірської пошуково-рятувальної групи Аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Фельдшери групи провели іммобілізацію нижньої кінцівки чоловіка. Опісля надзвичайники за допомогою всюдиходу транспортували потерпілого до спецтехніки, на якій доставили чоловіка до лікарні та передали медикам.

Нагадаємо, рініше ми писали, що із річки Прут на Буковині надзвичайники врятували чоловіка.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На баланс ліцею №14 у Чернівцях передали протирадіаційне укриття: скільки учнів воно може вмістити
На баланс Чернівецького ліцею №14 передали протирадіаційне укриття. Відповідне рішення ухвалили на засідання виконавчого комітету міської ради. Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку уп...
На вулиці Кобилянської ремонтують тротуари (фото)
У Чернівцях розпочали ремонтувати тротуари на пішохідній вулиці Ольги Кобилянської. Плитку замінять на найбільш проблемних ділянках, де вона майже не тримається. Робити виконують поступово: частин...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано