Чи готові Чернівці до опалювального сезону: заява міськради

Пошук
UA EN

Чи готові Чернівці до опалювального сезону: заява міськради

Поділись новиною:

МКП «Чернівцітеплокомуненерго» завершив усі заплановані роботи з підготовки до нового опалювального сезону.

Про це повідомив заступник Чернівецького міського голови Василь Зазуляк, пише С4.

За його словами, станом на зараз підприємство ліквідувало 71 прорив, замінило 3250 метрів тепломережі, а також кілька разів провело гідровипробування зовнішніх мереж. Зазуляк пише, що всі котельні, а їх 91, вже пройшли технічне обстеження та профілактичний ремонт.

«Отож, МКП “Чернівцітеплокомуненерго” вже отримало акт готовності до опалюваного сезону 2024-25. Можна впевнено сказати: підприємство готове до подачі тепла на 100%», – зазначив посадовець.

Водночас, додав заступник мера, будинки в місті до опалювального сезону готові не всі, тому наголосив на терміновості завершення робіт на внутрішньобудинкових мережах, оскільки подача тепла можлива лише на основі акту про готовність будинку приймати теплоносій.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Чернівцях на постійній основі працюватимуть п’ять модульних котелень. Вони потрібні на випадок надзвичайної ситуації та можуть стати пунктами обігріву для великої кількості людей.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На баланс ліцею №14 у Чернівцях передали протирадіаційне укриття: скільки учнів воно може вмістити
На баланс Чернівецького ліцею №14 передали протирадіаційне укриття. Відповідне рішення ухвалили на засідання виконавчого комітету міської ради. Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку уп...
На вулиці Кобилянської ремонтують тротуари (фото)
У Чернівцях розпочали ремонтувати тротуари на пішохідній вулиці Ольги Кобилянської. Плитку замінять на найбільш проблемних ділянках, де вона майже не тримається. Робити виконують поступово: частин...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано