На Буковині та ще у двох областях викрили угруповання, яке займалося наркобізнесом

Пошук
UA EN

На Буковині та ще у двох областях викрили угруповання, яке займалося наркобізнесом

Поділись новиною:

На території Буковини та ще у двох областях правоохоронці викрили угруповання, яке займалося наркобізнесом. Така незаконна діяльність щомісяця приносила порушникам прибуток у 10 млн грн.

Про це інформує С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

Поліцейські встановили, що до складу злочинної групи входило шестеро осіб віком від 21 до 57 років.

Зазначається, що фігуранти налагодили на території столиці збут канабісу. Для цього вони обладнали три потужні нарколабораторії в приватних будинках на території Чернівецької, Черкаської та Київської областей, які оснастили всім необхідним для швидкого росту нарковмісних рослин. Також на території лабораторій вони облаштували цехи з перероблення та фасування наркотиків, які надалі збували гуртовими партіями виключно перевіреним клієнтам.

«Поліцейські затримали всіх членів наркоугруповання. Під час низки санкціонованих обшуків, які одночасно проходили на території трьох областей, слідчі вилучили близько 4 кг кокаїну, 25 кг канабісу, понад тисячу рослин конопель, а також обладнання та добрива, які використовувались для вирощування наркорослин. Крім цього, вилучено п’ять автомобілів преміумкласу, які зловмисники використовували в злочинній діяльності, загальною вартістю близько 300 тисяч доларів», — йдеться на сайті поліції.

За попередніми підрахунками правоохоронців, орієнтовна вартість вилучених заборонених речовин перевищує 40 мільйонів гривень.

Наразі всім членам угруповання слідчі повідомили про підозру за ч. 2 ст. 307 — незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, та ч. 2 ст. 317 — організація або утримання місць для незаконного виробництва чи виготовлення наркотичних засобів Кримінального кодексу України.

За рішенням суду підозрювані на час досудового розслідування перебуватимуть під вартою. За вчинене їм загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше ми писали, що під суд піде буковинець, який незаконно вирощував і зберігав канабіс.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано