У Чернівецькому національному університеті обрали нового декана філологічного факультету: хто ним став

Пошук
UA EN

У Чернівецькому національному університеті обрали нового декана філологічного факультету: хто ним став

Поділись новиною:

Новим деканом філологічного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича став Ярослав Редьква. Вибори відбулися в п’ятницю, 20 вересня. Окрім нього, на посаду претендувала й Світлана Шабат-Савка.

Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку університету.

Зазначається, що новобраний декан є доцентом кафедри історії та культури української мови.

«Його програма розвитку факультету отримала підтримку колективу завдяки акценту на міжнародну співпрацю та вдосконалення навчального процесу», — йдеться в дописі ЧНУ.

Вказується, що у своїй стратегії Ярослав Редьква підкреслив важливість орієнтації на європейські стандарти освіти, враховуючи інтернаціоналізацію та глобалізацію, як стратегічні пріоритети університету. Він також планує активно сприяти участі науково-педагогічних і наукових працівників факультету в програмах міжнародної академічної мобільності, залучаючи їх до навчальних заходів обсягом не менше 3 кредитів ЄКТС (90 годин) щорічно.

Нагадаємо, сьогодні також на факультеті фізичної культури та здоров’я людини новим деканом обрали Юрія Мосейчука. Загалом протягом тижня вибори в Чернівецькому національному університеті ім. Ю. Федьковича відбулися у восьми структурних підрозділах: семи факультетах та одному інституті.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано