У ЧНУ обрали нову деканку факультету педагогіки, психології та соціальної роботи: хто нею стала

Пошук
UA EN

У ЧНУ обрали нову деканку факультету педагогіки, психології та соціальної роботи: хто нею стала

Поділись новиною:

Новою деканкою факультету педагогіки, психології та соціальної роботи ЧНУ ім. Ю. Федьковича стала доцентка кафедри педагогіки та методики початкової освіти Інна Прокоп. Вибори відбулися в четвер, 19 вересня.

Про це пише С4 із посиланням на сайт університету.

У своїй програмі Прокоп підкреслила, що основною місією факультету є забезпечення якісної освіти та підготовка конкурентоспроможних фахівців у галузях педагогіки, психології, соціальної роботи та мистецтва. Вона також наголосила на важливості впровадження інноваційних підходів, що дозволять випускникам ефективно виконувати професійні завдання та сприяти підвищенню престижу факультету на національному рівні.

«Університет щиро вітає Інну Прокоп з обранням на посаду декана та бажає їй успіхів у реалізації всіх амбітних планів, спрямованих на розвиток факультету та підготовку висококваліфікованих спеціалістів», — йдеться на сайті.

Нагадаємо, сьогодні у Чернівецькому національному університеті також обрали нову деканку факультету іноземних мов. Нею стала Тетяна Колісниченко.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано