На вулиці Доброго у Чернівцях через пошкоджену каналізаційну мережу ледь не провалилася дорога

Пошук
UA EN

На вулиці Доброго у Чернівцях через пошкоджену каналізаційну мережу ледь не провалилася дорога

Поділись новиною:

Комунальники на вулиці Доброго у центрі Чернівців виявили пошкодження каналізаційної труби та просідання ґрунту, яке могло привезти до провалу дороги.

Про це журналістам С4 розповів начальник каналізаційної дільниці КП «Чернівціводоканал» Василь Солонар.

Пошкодження в мережі працівники Водоканалу знайшли під час промивки мереж між будинками №7 та №9. Скарги щодо несправної каналізації надходили й від містян.

«Пустота в ґрунті виникла у зв’язку з тим, що стара мережа газовою корозією була пошкоджена, через що утворилося вимивання ґрунтів, просідання шару землі, що могло в майбутньому спричинити провалення проїзної частини», – говорить Солонар.

Щоб відремонтувати ділянку, на вулиці 18 вересня перекрили рух транспорту. Учора фахівці розкопали ділянку над пошкодженою трубою, прочистити мережу та замінили її.

Роботи планували закінчити ще вчорашнього вечора. Сьогодні ж у «Чернівціводоканалі» знову попередили мешканців про перекриття води через ремонтні роботи.

Нагадаємо, окрім вулиці Доброго, у Чернівцях 19 вересня також немає води на частині вулиць Авангардна, Комунальників та Руська.

Слідкуйте за нами у Telegram

 

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано