На Буковині 26-річного чоловіка підозрюють у переправлені ухилянтів до Молдови

Пошук
UA EN

На Буковині 26-річного чоловіка підозрюють у переправлені ухилянтів до Молдови

Поділись новиною:

Правоохоронці в Чернівецькій області 26-річного жителя Хмельниччини підозрюють у переправлені ухилянтів до Молдови. За 30 тисяч доларів він намагався допомогти трьом чоловікам незаконно втекти з країни.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької обласної прокуратури.

За даними слідства, підозрюваний «працював» разом зі спільниками, які підшукували охочих виїхати до сусідньої країни. Вартість послуг сягала 10 тисяч доларів з особи.

Правоохоронці встановили, що чоловік особисто зустрічав та перевозив військовозобов’язаних на територію Дністровського району, де надав їм необхідну консультацію щодо подальшого перетину українсько-молдовського кордону.

Відтак, при спробі незаконного переправлення трьох чоловіків, жителів Київської та Рівненської областей, через держкордон його викрили правоохоронці.

За процесуального керівництва прокурорів Дністровської окружної прокуратури 26-річному жителю Хмельницької області повідомили про підозру в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано