Від заснування Києва до боротьби за незалежність: у Чернівцях відбудеться виставка «Україна. Становлення державності»

Пошук
UA EN

Від заснування Києва до боротьби за незалежність: у Чернівцях відбудеться виставка «Україна. Становлення державності»

Культура
18.09
11:18

Поділись новиною:

Протягом двох місяців у Чернівцях триватиме виставка «Україна. Становлення державності». Вона розповість про тисячолітню історію нашої держави — від заснування Києва до сучасної боротьби за незалежність.

Про це пише С4 із посиланням на Telegram-канал Чернівецької міської ради.

«Унікальність виставки полягає в експозиції реалістичних фігур історичних особистостей, які зіграли ключову роль у становленні нашої держави. Від князів Київської Русі до сучасних героїв. Кожна фігура детально відтворена й передає дух епохи», — йдеться в повідомлені.

  • Коли: з 5 жовтня до 1 грудня (щодня з 11:00 до 19:00, окрім понеділка та вівторка).
  • Де: у кіноконцертній залі «Чернівці» (вул. Університетська, 10).

«Ця виставка є не просто ретроспективою минулого — це візуальний шлях крізь епохи, який допоможе кожному відчути глибину української історії та її вплив на сьогодення», — додають у відомстві.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в Чернівецькому обласному художньому музеї презентували виставку живопису «Серцебиття кольору» художниці Ольги Чолінської.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано