У чернівецькому ліцеї №5 «Оріяна» відкрили новий спортивний майданчик

Пошук
UA EN

У чернівецькому ліцеї №5 «Оріяна» відкрили новий спортивний майданчик

Політика
13.09
11:50

Поділись новиною:

Понад рік тривало облаштування багатофункціонального спортивного майданчика у ліцеї №5 «Оріяна». 13 вересня відбулося його офіційне відкриття.

Про це повідомили в управлінні освіти Чернівецької міської ради, пише С4.

На цьому майданчику учні зможуть грати у мініфутбол, баскетбол та волейбол. Також навколо майданчика облаштували подвір’я, встановили лавиці. В управлінні зазначають, що всі роботи були профінансовані Чернівецькою громадою.  

З показовими номерами під час відкриття виступили ліцеїсти, а також їхні батьки – майстри спорту з художньої гімнастики. Далі була спільна руханка, яку провели вчителі фізкультури. А після першу гру на новому майданчику зіграли команди старшокласників.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у парках та скверах Чернівецької області створили вісім локацій, де можна безкоштовно займатися спортом.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано