На Буковині після пожежі в будинку знайшли тіло 60-річного чоловіка: подробиці

Пошук
UA EN

На Буковині після пожежі в будинку знайшли тіло 60-річного чоловіка: подробиці

Поділись новиною:

У понеділок, 9 вересня, у житловому будинку в Заставні знайшли тіло 60-річного чоловіка. Сліди пожежі та власника помешкання без ознак життя виявили родичі, які прийшли його навідати.

Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

У ДСНС, зазначають, що 9 вересня до Служби порятунку надійшло повідомлення від правоохоронців про пожежу, котра сталася в житловому будинку в місті Заставна Чернівецького району.

«У будинку господар проживав сам. Коли до нього прийшли навідатися родичі, то помітили сліди пожежі та 60-річного чоловіка без ознак життя», — йдеться в повідомлені.

Вказується, що пожежа самоліквідувалася, тому пожежно-рятувальних підрозділів на місце події не викликали. Тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

Попередня причина пожежі — порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електроплити.

Окрім цього, у селі Кам’янка Чернівецького району трапилася пожежа в житловій будівлі. За попередніми висновками фахівців, причиною її виникнення стало коротке замкнення.

Вогнеборці, які прибули на місце події, ліквідували загоряння на площі 90 кв. м. Полум’я частково знищило покрівлю та перекриття будівлі, домашні речі та побутову техніку,

Крім цього, у селі Ленківці Дністровського району вогнеборці ліквідували пожежу в господарської будівлі, а в місті Чернівці — загоряння у двох металевих контейнерах.

Нагадаємо, 6 вересня на території Чернівецької області спалахнули пожежі в житловому секторі та на відкритій території. Загоряння сталися у всіх районах Буковини та обласному центрі.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано