Гендиректор «Машзаводу» Віктор Сідляр отримав відзнаку від голови Чернівецької обласної ради «Незламні»

Пошук
UA EN

Гендиректор «Машзаводу» Віктор Сідляр отримав відзнаку від голови Чернівецької обласної ради «Незламні»

Політика
09.09
13:10

Поділись новиною:

Голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко вручив генеральному директору ТОВ «Машзавод» Віктору Сідляру відзнаку «Незламні».

Про це пише С4 з посиланням на повідомлення Олексія Бойка у Facebook.

«Віктор Анатолійович Сідляр – меценат, який завжди мав активну громадянську позицію, був і залишається патріотом України. Упродовж багатьох років очолює знаменитий Чернівецький машинобудівний завод. Як професійний менеджер та відповідальний керівник, завжди ставить на перше місце людей. Це дало змогу згуртувати на підприємстві висококваліфіковані кадри», – йдеться у повідомленні.

За його словами, нині ТОВ «Машзавод» проживає не найкращі часи, але, пише Бойко, Віктор Анатолійович продовжує докладати зусиль, аби підприємство знову запрацювало на повну потужність і поповнювало місцевий бюджет.

«Під час зустрічі з керівником “Машзаводу” вкотре висловив йому свою підтримку і подякував за вагомий особистий внесок в економічний розвиток краю. Вручив Вікторові Сідляру відзнаку голови Чернівецької обласної ради “Незламні”. Вірю, що його наполегливість буде винагороджено справедливим рішенням», – додав посадовець.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковину прибув ще один евакуаційний потяг із Донеччини
Ввечері 29 вересня в Чернівці з Донеччини прибули 55 людей, серед яких семеро дітей, люди похилого віку та з інвалідністю. Їх на Буковину доправили евакуаційним потягом. Про це інформує С4 із поси...
Війна
29.09
22:45
Чернівецький міський голова Роман Клічук на Сумщині передав військовим броньовані автівки
Міський голова Чернівців разом зі своїм заступником Василем Зазуляком відвідали військових у Сумській області. Про це пише С4 з посиланням на допис Романа Клічука у Facebook. Там посадовці ...
Війна
29.09
19:57
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано