У Чорнівці можуть призначити тимчасового виконувача обов’язків старости села

Пошук
UA EN

У Чорнівці можуть призначити тимчасового виконувача обов’язків старости села

Політика
04.09
14:30

Поділись новиною:

У селі Чорнівка, що входить до Чернівецької громади, можуть призначити виконувача обов’язків старости. Чинний староста Іван Дробот нині служить у Збройних силах України.

Про це під час щомісячної пресконференції сказав міський голова Роман Клічук, передає С4.

Фото: Тарас Піц

«Звісно, що потреба є в старості. Ми сьогодні зранку говорили про це з Іваном, що треба підшукати когось, хто б міг би бути тимчасово виконувачем обов’язків старости. Там насправді є багато питань різних. Мешканцям Чорнівки було б зручно мати когось, хто буде комунікувати зі мною, департаментами й управліннями», — прокоментував мер міста.

Призначити нову людину можуть розпорядженням міського голови, але, як зазначив Роман Клічук, кандидатуру планують спершу обговорити із чинним старостою.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

ВАКС виніс вирок одному з організаторів та трьом учасникам масштабної корупційної схеми на Чернівецькій митниці
Вищий антикорупційний суд визнав винним одного з організаторів корупційної схеми на Чернівецькій митниці в ухиленні від сплати ввізного мита та ПДВ. Суд призначив йому чотири роки та дев’ять місяців ...
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано