У ЧНУ призначили нового проректора з науково-педагогічної роботи та цифрової трансформації: хто ним став

Пошук
UA EN

У ЧНУ призначили нового проректора з науково-педагогічної роботи та цифрової трансформації: хто ним став

Поділись новиною:

У Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича призначили нового проректора з науково-педагогічної роботи та цифрової трансформації. Ним став Андрій Верстяк.

Про це пише С4 із посиланням на сайт Чернівецького національного університету.

Вказується, що Андрій Верстяк має значний досвід у науковій і педагогічній діяльності, а також у впровадженні цифрових технологій в освітній процес. Раніше він на громадських засадах був заступником декана економічного факультету з міжнародних зв’язків. Також є кандидатом економічних наук та доцентом кафедри економіко-математичного моделювання.

«У нашому сучасному світі цифровізація набуває все більшого значення. Застосування цифрових технологій в освіті відкриває нові можливості для підвищення якості навчання та створення інноваційних підходів до викладання. Роль Андрія Верстяка в цій сфері є надзвичайно важливою для того, щоб університет залишався конкурентоспроможним і відповідав вимогам часу», — йдеться на сайті університету.

Нагадаємо, у серпні проректоркою Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича з науково-педагогічної роботи, міжнародної та гуманітарної діяльності стала Ірина Осовська. Окрім цього, у липні відбулося призначення Тетяни Федірчик, яка відповідає за науково-педагогічну роботу та освітню діяльність. Також контракт продовжили з Дмитром Федорцовим, який відповідає за науково-педагогічну роботу та навчально-організаційну діяльність.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано