Культурно-мистецький захід «Україна — це ми» відбувся в Чернівцях (фоторепортаж)

Пошук
UA EN

Культурно-мистецький захід «Україна — це ми» відбувся в Чернівцях (фоторепортаж)

Культура
22.08
18:03

Поділись новиною:

У Чернівецькому обласному художньому музеї провели культурно-мистецький захід «Україна — це ми» з нагоди відзначення 33-ї річниці Незалежності України.

Учасники зустрічі мали нагоду насолодитися творами образотворчого мистецтва як чернівецьких художників, так і їхніх колег із різних регіонів України. Представлені 44 картини, серед яких домінують портрети. Це здебільшого портрети звичайних українців, а серед авторів полотен: Ігор Хілько, Оксана Мартинюк, Ірина Каленик, Мар’яна Хитик, Андрій Жуков, Дмитро Коваль, Йосип Захандревич, Ігор Юр’єв, Сергій Колісник, Олександр Літвінов, Володимир Краснов тощо.

Під час заходу відбулася презентація каталогу тогорічної виставки «Кольори моєї країни», присвяченої Дню Державного Прапора та Дню Незалежності України, а також звучало живе художнє слово, українські пісні.

Фоторепортаж: Тарас Піц

Нагадаємо, раніше ми писали, що художниця, яка намалювала обкладинку до книги «Величне століття», відкрила в Чернівцях персональну виставку.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано