Горів житловий будинок, господарські будівлі та суха трава: на Буковині минулої доби сталися чотири пожежі

Пошук
UA EN

Горів житловий будинок, господарські будівлі та суха трава: на Буковині минулої доби сталися чотири пожежі

Поділись новиною:

Протягом 15 серпня в Чернівецькій області трапилися чотири пожежі. Загоряння сталися в Ставчанській, Петровецькій, Чудейській та Хотинській громадах.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Головне управління ДСНС України в Чернівецькій області.

Так, до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в селі Хлівище. Сусіди помітили пожежу та зателефонували на спецлінію «101».

На місце події прибули рятувальники 9-ї державної пожежно-рятувальної частини. Площа пожежі склала 60 кв. м. Вогонь частково пошкодив перекриття та покриття будинку. Рятувальникам вдалося врятували житловий будинок від знищення.

За висновками фахівців, ймовірною причиною пожежі є коротке замкнення електромережі.

Також вночі 16 серпня в селі Верхні Петрівці сталася пожежа в господарській будівлі зблокованій із літньою кухнею. Пожежу помітили очевидці та зателефонували до Служби порятунку.

На момент прибуття рятувальників 12-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцевих пожежних команд сіл Нижні Петрівці, Буденець та Їжівці площа пожежі склала 80 кв. м.

Вогонь знищив покриття, перекриття, дрова та речі домашнього вжитку.

Ще одна пожежа в господарській будівлі трапилася в селі Чудей. Її площа склала 10 кв. м. Місцеве населення ліквідувало її до прибуття державних пожежно-рятувальних підрозділів.

Причини цих пожеж нині встановлюють фахівці.

Окрім цього, 15 серпня на спецлінію «101» надійшло повідомлення про в загоряння сухої трави на відкритій території в селі Каплівка. Про пожежу Службу порятунку повідомив очевидець.

На місце події прибув черговий караул 7-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна команда села Недобоївці. Площа пожежі склала 1 га.

Рятувальники ліквідували пожежу та запобігли поширенню вогню на приватні присадибні угіддя.

За висновками фахівців, причиною пожежі є підпал.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Дністровському районі вогонь повністю знищив житловий будинок.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано