У Чернівцях на вулиці Сторожинецькій зіткнулися два автомобілі: є потерпіла

Пошук
UA EN

У Чернівцях на вулиці Сторожинецькій зіткнулися два автомобілі: є потерпіла

Поділись новиною:

У понеділок, 12 серпня, у Чернівцях на вулиці Сторожинецькій зіткнулися два автомобілі. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждала 24-річна місцева жителька.

Про це інформує С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Попередньо правоохоронці встановили, що 35-річний чернівчанин, керуючи автомобілем Mitsubishi Outlander XL, допустив зіткнення з транспортним засобом Peugeot 307, за кермом якого перебувала 34-річна жителька Тернопільської області.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди травми отримала пасажирка автомобіля Mitsubishi, 24-річна жителька Чернівців. Медики госпіталізували потерпілу до лікарні для надання необхідної допомоги.

Слідчі поліції внесли відомості про автопригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Також правоохоронці вилучили транспортні засоби. Нині тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин дорожньо-транспортної пригоди.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині п’яний водій збив на смерть чоловіка і втік.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На вулиці Кобилянської ремонтують тротуари (фото)
У Чернівцях розпочали ремонтувати тротуари на пішохідній вулиці Ольги Кобилянської. Плитку замінять на найбільш проблемних ділянках, де вона майже не тримається. Робити виконують поступово: частин...
ВАКС виніс вирок одному з організаторів та трьом учасникам масштабної корупційної схеми на Чернівецькій митниці
Вищий антикорупційний суд визнав винним одного з організаторів корупційної схеми на Чернівецькій митниці в ухиленні від сплати ввізного мита та ПДВ. Суд призначив йому чотири роки та дев’ять місяців ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано