На Буковині через коротке замкнення мережі ледь не згорів житловий будинок

Пошук
UA EN

На Буковині через коротке замкнення мережі ледь не згорів житловий будинок

Поділись новиною:

У Чернівецькій області 10 серпня сталися три пожежі.

Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Так, уранці 10 серпня на спецлінію 101 надійшло повідомлення від власників про пожежу в житловому будинку у місті Новоселиця Чернівецького району.

До місця виклику направили рятувальників 11 державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю вогнеборці виявили пожежу всередині будівлі на площі 40 кв. м.

Рятувальники ліквідували пожежу, не давши вогню поширитись на більшу площу. За попередніми висновками фахівців, ймовірною причиною загорання є коротке замкнення електромережі.

Того ж дня в селі Бояни Чернівецького району сталося загорання господарської будівлі. Про пожежу рятувальників повідомили очевидці.

На місце події прибув черговий караул 11 державної пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна команда села Бояни.

Пожежу ліквідували на площі 20 кв. м, врятувавши будівлю від знищення. У результаті загорання вогнем знищено покриття, перекриття та речі домашнього вжитку. Причина пожежі встановлюється.

Ще одна пожежа відбулася в селі Михалкове Сокирянської громади Дністровського району, площа якої 1 кв. м та була ліквідована до прибуття державного пожежно-рятувального підрозділу.

Як повідомлялося раніше, 4 серпня на Буковині сталися чотири пожежі. Вогонь спалахнув у житловому будинку, двох автомобілях та мотоциклі.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано