У Кіцмані мікроавтобус зіткнувся з мотоциклом: травмувався 16-річний водій

Пошук
UA EN

У Кіцмані мікроавтобус зіткнувся з мотоциклом: травмувався 16-річний водій

Поділись новиною:

Увечері 7 серпня в місті Кіцмань сталася ДТП з постраждалим. За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Поліцейські попередньо встановили, що 21-річний житель села Шишківці, керуючи автомобілем Mercedes-Benz Vito, зіткнувся з мотоциклом Lifan під керуванням 16-річного місцевого жителя.

Унаслідок ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження. Лікарі швидкої медичної допомоги госпіталізували його до лікарні для надання допомоги.

Відомості про дорожньо-транспортну пригоду слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікуючою ознакою ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Транспортні засоби правоохоронці вилучили та помістили на арештмайданчик. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Чернівцях на вулиці Січових Стрільців ввечері 5 серпня зіткнулися дві автівки та тролейбус. Унаслідок ДТП є потерпілий. 

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано