У Берегометі суперечка між трьома підлітками проросла в бійку: постраждала 14-річна дівчина

Пошук
UA EN

У Берегометі суперечка між трьома підлітками проросла в бійку: постраждала 14-річна дівчина

Поділись новиною:

У селі Берегомет між трьома неповнолітніми дівчатами виникла бійка. Унаслідок конфлікту постраждала 14-річна буковинка.

Про це пише С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Зазначається, що 2 серпня до Вижницького районного відділу поліції звернулася жителька села Берегомет із повідомленням про те, що у її 14-річної онуки виник конфлікт із двома неповнолітніми дівчатами.

«Поліцейські попередньо встановили, що між трьома неповнолітніми дівчатами виникла словесна суперечка, яка переросла в бійку. Під час конфлікту двоє 15-річних подруг завдали тілесних ушкоджень 14-річній буковинці», — йдеться на сайті поліції.

Правоохоронці встановили, що мотивом такого вчинку стало нібито поширення потерпілою неправдивих чуток про матір однієї з дівчат та висловлювання образ.

Дізнавачі поліції внесли відомості про інцидент до Єдиного реєстру досудових розслідувань із кваліфікуючою ознакою ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Наразі ювенальні поліцейські проводять превентивну роботу з усіма учасниками конфлікту та їх батьками. За результатами досудового розслідування також буде надано правову оцінку ролі батьків у вихованні дітей.

Нагадаємо, у Чернівцях затримали чоловіка, який вдарив ножем 40-річну жінку.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано