У Магалі водій виїхав на зустрічну смугу та спричинив потрійну ДТП

Пошук
UA EN

У Магалі водій виїхав на зустрічну смугу та спричинив потрійну ДТП

Поділись новиною:

У п’ятницю, 2 серпня, на автодорозі «М-19» в селі Прут зіткнулися три транспортні засоби. Внаслідок аварії травмувався водій одного із легковиків. Наразі правоохоронці встановлюють причини та обставини аварії. 

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Попередньо правоохоронці встановили, що 33-річний водій автомобіля «ВАЗ-2106», проявив неуважність, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з зустрічною автівкою «ВАЗ-2105», яким керував 58-річний житель села Магала з подальшим зіткненням з мікроавтобусом Mercedes-Benz Sprinter.

У результаті ДТП 58-річний кермувальник автомобіля «ВАЗ-2105» отримав травми. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні для надання необхідної допомоги.

Постраждалого у ДТП довелося деблокувати рятувальникам.

Наразі слідчі поліції внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на Буковині неповнолітня дівчина раптово вийшла на дорогу та потрапила під колеса автомобіля.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано