На Буковині сталися одразу дві ДТП з наїздами на пішоходів: серед постраждалих троє дітей

Пошук
UA EN

На Буковині сталися одразу дві ДТП з наїздами на пішоходів: серед постраждалих троє дітей

Поділись новиною:

У Чернівецькій області 27 липня сталися дві аварії з потерпілими пішоходами, серед постраждалих – діти. За фактами дорожньо-транспортних пригод слідчі поліції розпочали кримінальні провадження.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Так, одна із ДТП сталася в селі Звенячин. Співробітники поліції попередньо встановили, що 33-річний житель села Степанівка, керуючи автомобілем «ВАЗ-2108», допустив наїзд на двох пішоходів, які рухалися узбіччям на зустріч транспорту. Унаслідок ДТП 12-річна дівчинка та 14-річний хлопець отримали травми різного ступеня тяжкості. Лікарі госпіталізували потерпілих до медичних закладів.

Правоохоронці затримали кермувальника та розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння).

Ще одна автопригода трапилась у селі Вербівці. На місці події правоохоронці попередньо з’ясували, що 56-річний водій автомобіля «ВАЗ-2101» на території власного домогосподарства, рухаючись заднім ходом, допустив наїзд на 3-річну дівчинку.

У результаті наїзду малолітня отримала закриту травму живота. Бригада швидкої медичної допомоги госпіталізувала потерпілу до лікарні для надання допомоги.

Відомості про автопригоду слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у селі Костичани внаслідок ДТП загинув 39-річний мотоцикліст.

Слідкуйте за нами Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано