У Чернівецькому прикордонному загоні призначили нового начальника: що про нього відомо

Пошук
UA EN

У Чернівецькому прикордонному загоні призначили нового начальника: що про нього відомо

Поділись новиною:

Новим начальником Чернівецького прикордонного загону став Євгеній Бабич.

Про це повідомив начальник Чернівецької обласної військової адміністрації Руслан Запаранюк, пише С4.

«Під час наради з представниками правоохоронних органів у Чернівецькій ОВА т.в.о. начальника Західного регіонального управління державної прикордонної служби Олександр Рибак представив нового начальника Чернівецького прикордонного загону. На цю посаду призначений Євгеній Бабич», — йдеться в дописі голови ОВА.

Руслан Запаранюк зазначив, що Євгеній Бабич має двадцять років загального стажу роботи в прикордонній службі, обіймав посади в підрозділах у різних регіонах. До призначення в Чернівці два роки був начальником Білгород-Дністровського прикордонного загону Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

«Переконаний, робота 31-го прикордонного загону під його керівництвом буде ефективною, а наша співпраця — конструктивною», — додав начальник Чернівецької ОВА.

Раніше начальником Чернівецького прикордонного загону був полковник Микола Романчук. Він обіймав цю посаду із жовтня 2022 року.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Благодійний ярмарок, козацька кухня, майстер-класи й екскурсія: як відзначили річницю заснування Садгори (фоторепортаж)
У Чернівцях відзначили 253 річницю з дня заснування Садгори. Благодійний захід на підтримку ЗСУ відбувся у сквері на вулиці Івана Підкови. Зокрема, усі охочі мали змогу взяти участь у тематичній е...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано