На випадок блекауту: У Чернівцях три великі котельні об’єднали в одну мережу для підживлення водою

Пошук
UA EN

На випадок блекауту: У Чернівцях три великі котельні об’єднали в одну мережу для підживлення водою

Поділись новиною:

МКП «Чернівцітеплокомуненерго» об’єднало три великі котельні в одну мережу для підживлення водою.

Про це пише С4 з посиланням на сторінку підприємства у Facebook.

Зазначається, що об’єднання потрібно для того, щоб у випадку блекауту чи за інших проблем з водопостачанням на одній із котелень була змога подати воду для підживлення з іншої котельні.

«Кілька місяців напруженої роботи проєктувальників, інженерів, зварювальників, слюсарів і техперсоналу дали результат. Дуже сподіваємось, що ці резервні лінії не знадобляться. Але, як то кажуть, сподівайся на краще — готуйся до гіршого», – зазначили у підприємстві.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Чернівцях монтують дві когенераційні установки, які дозволять забезпечити теплом електрикою великі інфраструктурні об’єкти.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано