Футбольний клуб «Буковина» припинив співпрацю із двома гравцями

Пошук
UA EN

Футбольний клуб «Буковина» припинив співпрацю із двома гравцями

Спорт
22.07
12:16

Поділись новиною:

Футбольний клуб «Буковина» припинив співпрацю з двома центральними захисниками. Команду залишили Іван Пець та Артур Новотрясов.

Про це пише С4 з посиланням на ФК «Буковина» у Facebook.

Вказується, що Іван Пець став гравцем «Буковини» у серпні 2022 року. Загалом у складі «жовто-чорних» 24-річний центральний захисник, який також грав на позиції опорного півзахисника, провів 48 поєдинків, в яких відзначився двома забитими м’ячами.

Водночас 32-річний Артур Новотрясов дебютував у складі «Буковини» ще у 2012 році. Після періоду у складі «жовто-чорних» виступав за львівські «Карпати», «Маріуполь», «Чорноморець», «Інгулець» та казахський «Киран». У липні 2022 року після майже 9-річної перерви повернувся до «Буковини». Загалом у складі чернівецького клубу центральний захисник провів 73 матчі, у яких записав у свій актив шість голів та три результативні передачі.

Нагадаємо, раніше до футбольної команди «Буковина» доєднався 19-річний голкіпер Дмитро Погорілий.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Благодійний ярмарок, козацька кухня, майстер-класи й екскурсія: як відзначили річницю заснування Садгори (фоторепортаж)
У Чернівцях відзначили 253 річницю з дня заснування Садгори. Благодійний захід на підтримку ЗСУ відбувся у сквері на вулиці Івана Підкови. Зокрема, усі охочі мали змогу взяти участь у тематичній е...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано