У Дністровському районі легковик зіткнувся з мотоциклом: постраждав неповнолітній водій

Пошук
UA EN

У Дністровському районі легковик зіткнувся з мотоциклом: постраждав неповнолітній водій

Поділись новиною:

На площі у Кельменцях 18 липня сталося зіткнення мотоцикла з автомобілем, внаслідок чого травми отримав 16-річний буковинець. Медики доправили потерпілого до лікарні для необхідної допомоги.

Як повідомляє С4 із посиланням на поліцію Чернівецької області, за фактом ДТП слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Попередньо поліцейські встановили, що 34-річний водій автомобіля «ВАЗ-2101», виїжджаючи зі стоянки, не надав перевагу в русі та допустив зіткнення з мотоциклом Spark, під керуванням 16-річного жителя села Оселівка.

У результаті аварії неповнолітній мотоцикліст отримав тілесні ушкодження. Бригада швидкої медичної допомоги доправила хлопця до лікарні, де надала йому відповідну допомогу без госпіталізації.

«Відомості про ДТП слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікуючими ознаками ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України», повідомили у Національній поліції.

Нагадаємо, днями у селі Васловівці 24-річний чоловік перекинувся на мотоциклі та потрапив до лікарні з численними травмами.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано