Робота онлайн та бронювання путівки на відпочинок: троє буковинців минулої доби потрапили у шахрайські пастки

Пошук
UA EN

Робота онлайн та бронювання путівки на відпочинок: троє буковинців минулої доби потрапили у шахрайські пастки

Поділись новиною:

Поліцейські у Чернівецькій області 17 липня розпочали три кримінальних провадження за фактами шахрайства.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Так, до поліції звернулася 50-річна місцева жителька, яка розповіла, що в соціальній мережі побачила оголошення про віддалену роботу. Чернівчанка залишила контактну інформацію, після чого з нею зв’язався нібито менеджер. Співрозмовник розповів умови праці та, увійшовши в довіру до жінки, заволодів 57 тисячами гривень, які вона власноруч перерахувала на шахрайський рахунок.

Також цього дня із заявою про шахрайство до поліції звернулася 29-річна жителька села Нижні Петрівці. Буковинка хотіла придбати путівку на відпочинок та ще наприкінці червня передала недобросовісному туроператору 2400 євро. Однак за кордон так і не поїхала.

Ще однією жертвою шахрайства стала 45-річна жителька Чернівців. Заявниця повідомила працівникам поліції, що з її карткового рахунку невідома особа, шахрайським шляхом, заволоділа майже 12 тисячами гривень.

За вказаними фактами слідчі та дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження, передбачені ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 16 липня недобросовісний брокер ошукав буковинця на понад пів мільйона гривень під час продажу авто.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано