Двоє чернівчан протягом однієї доби стали жертвами шахраїв: які схеми використали аферисти

Пошук
UA EN

Двоє чернівчан протягом однієї доби стали жертвами шахраїв: які схеми використали аферисти

Поділись новиною:

У Чернівцях двоє людей 11 липня потрапили на гачок шахраїв і втратили чималу суму грошей. За цими фактами правоохоронці розпочали кримінальні провадження.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Так, до поліції звернулася 33-річна чернівчанка, яка розповіла, що розмістила оголошення про продаж автомобільного акумулятора в інтернеті. Далі заявниця в месенджері отримала повідомлення від невідомого, який бажав придбати товар та надіслав посилання для оформлення онлайн-доставки.

«Чернівчанка перейшла за фішинговим посиланням та ввела реквізити своєї банківської картки. У результаті цього з її картки зникло 29500 гривень та 900 доларів США», – повідомили у поліції.

Ще однією жертвою шахрайства став 37-річний чернівчанин. Заявник повідомив поліцейським, що йому надійшло повідомлення в соціальній мережі від імені знайомої з проханням позичити гроші. Чоловік без вагань перерахував на невідомий рахунок 8700 гривень, а пізніше зрозумів, що акаунт подруги зламали аферисти.

Нагадаємо, 8 липня двоє буковинок також натрапили на шахраїв під час онлайн-покупок.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано