На трасі у Чернівцях вночі сталася масштабна ДТП: 11 людей постраждали, серед яких дві дитини

Пошук
UA EN

На трасі у Чернівцях вночі сталася масштабна ДТП: 11 людей постраждали, серед яких дві дитини

Поділись новиною:

Увечері 9 липня на автодорозі Ковель – Чернівці сталася масштабна аварія, в якій постраждали 11 людей, серед яких – двоє дітей. За фактом ДТП правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Попередньо поліцейські з’ясували, що 69-річний водій автомобіля Volkswagen Transporter, рухаючись вулицею Галицький Шлях, зіткнувся з евакуатором Mercedes-Benz під керуванням 62-річного жителя Тернопільської області, котрий виїжджав з вулиці Коломийської.

Унаслідок аварії кермувальник та 10 пасажирів мікроавтобуса, серед яких двоє дітей 9 та 12 років, отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Лікарі швидкої медичної допомоги госпіталізували потерпілих до лікарні для надання необхідної допомоги.

Водія іншого транспортного засобу та ще двох громадян медики оглянули й надали допомогу без госпіталізації.

Трьох людей з мікроавтобуса довелося деблокувати рятувальникам.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Чернівцях на вулиці Воробкевича 12-річний хлопець на самокаті потрапив під колеса авто.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано