Якими програмами можуть скористатися чернівчани, щоб отримати кошти для енергонезалежності будинків

Пошук
UA EN

Якими програмами можуть скористатися чернівчани, щоб отримати кошти для енергонезалежності будинків

Поділись новиною:

У Чернівцях наразі діють дві програми, за якими можна отримати кошти на енергонезалежність будинку.

Про це повідомили у департаменті інфраструктури та благоустрою Чернівецької міської ради, пише С4.

Зокрема, у рамках програми «Спільними зусиллями» надають фінансування з бюджету до 75%, а за умови створення ОСББ ­– 80%. Кошти можна використати на технічне переоснащення систем електропостачання із застосуванням відновлювальних чи альтернативних джерел енергії.

Також діє програма Фонду енергоефективності «ГрінДім», в рамках якої ОСББ можуть отримати 1 мільйон гривень грантової допомоги на сонячні електростанції та два мільйони – на теплові насоси. Про умови надання гранту С4 раніше розповідало тут.

Чернівчани, у яких виникли питання щодо цих програм, можуть звернутися до департаменту за консультацією: (0372) 52-41-44, вулиця Героїв Майдану, 176, каб. 321, 323.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що за прогнозами енергетиків, наприкінці липня в Україні може покращитися ситуація з відключеннями світла. У 20-их числах місяця «Укренерго» планує завершити ремонт низки установок, які виробляють електроенергію.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань «на гарячому» затримали правоохоронця, який займався нелегальним переправленням військовозобов’язаних до Румунії. Тепер йому «світить» д...
Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано