«Укренерго» скасувало вимірювання фактичного рівня споживання в областях: у чому причина

Пошук
UA EN

«Укренерго» скасувало вимірювання фактичного рівня споживання в областях: у чому причина

Поділись новиною:

З 9 по 24 липня «Укренерго» не буде проводити вимірювання фактичного рівня споживання у кожній області. Причиною стало значне збільшення споживання електроенергії через спеку.

Про це пише С4 з посиланням на «Укренерго» у Telegram.

Вказується, що «Укренерго» численні звернення від обленерго, тому вирішило скасувати проведення вимірів у вказаний період.

«У таких умовах обленерго не зможуть дотримуватися принципу рівномірності обмеження споживання під час проведення вимірів в конкретному регіоні», – пояснили у компанії.

Енергетики додали, що режимні виміри в літній період будуть проведені пізніше, коли дозволятиме ситуація в енергосистемі та знизиться температура повітря.

Відтак, у вівторок, 9 липня, обмеження діятимуть протягом доби для всіх регіонів України. За прогнозом, з 05:00 до 14:00 – обленерго застосовуватимуть дві черги графіків відключень, з 16:00 до 22:00 – чотири черги графіків відключень, в інші години – три черги.

Нагадаємо, 18 липня у Чернівецькій області планувалося за певним графіком скасувати обмеження, щоб більш рівномірно та точно забезпечити розподіл наявної в системі потужності між регіонами.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Десантники із Буковини отримали державні нагороди та нагрудні знаки за бої на Курщині
Військові 82 окремої десантно-штурмової Буковинської бригади отримали державні нагороди, нагрудні знаки та подарунки. Бійців відзначили за мужність і героїзм, проявлені під час боїв на Курщині. Пр...
Війна
06.10
15:31
У Чернівцях відбулися урочистості до Дня міста (фоторепортаж)
Чернівці у першу суботу жовтня відзначають День міста. Цьогоріч святкують 616-ту річницю з дня першої писемної згадки про Чернівці. З цієї нагоди у Культурно-мистецькому центрі ім. Івана Миколайчука ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано