Масована ракетна атака на Україну: є загиблі та поранені

Пошук
UA EN

Масована ракетна атака на Україну: є загиблі та поранені

Війна
08.07
11:37

Поділись новиною:

Зранку 8 липня росія завдала масованого ракетного удару по Україні. У результаті є поранені та загиблі люди, пошкодження житлових будинків, інфраструктури та дитячої лікарні.

Як повідомив Президент України Володимир Зеленський, під ударом опинилися Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Словʼянськ, Краматорськ. Попередньо ворог застосував понад 40 ракет різних типів.

За інформацією Київської міської військової адміністрації, внаслідок ракетного удару зафіксовано падіння уламків в Солом’янському, Дніпровському, Дарницькому, Святошинському, Деснянському, Шевченківському та Голосіївському районах.

Відомо, що руйнувань зазнала дитяча лікарня Охматдит, постраждало підприємство, житлові будинки, офісні приміщення.

Попередньо у столиці відомо про п’ятьох загиблих та 11 постраждалих.

Водночас у Кривому розі є влучання по адміністративній будівлі промислового підприємства. За попередніми даними, є 10 загиблих та 31 пораненого, з яких 10 у тяжкому стані.

Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко, своєю чергою, повідомив про семи загиблих та 25 постраждалих внаслідок атаки по Києву. У Дніпрі, Кривому Розі та Донеччині загинуло близько 20 людей, близько півсотні — поранено.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях відбулися урочистості до Дня міста (фоторепортаж)
Чернівці у першу суботу жовтня відзначають День міста. Цьогоріч святкують 616-ту річницю з дня першої писемної згадки про Чернівці. З цієї нагоди у Культурно-мистецькому центрі ім. Івана Миколайчука ...
Міський голова Роман Клічук привітав чернівчан із Днем міста (відео)
Привітання міського голови Романа Клічука з Днем міста Чернівців. «Дорогі чернівчани! Кожен куточок наших славних Чернівців дихає історією великої культури, багатовікових традицій та людських доль...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано