За яких умов у Чернівцях можуть розпочати навчальний рік раніше: відповідь управління освіти

Пошук
UA EN

За яких умов у Чернівцях можуть розпочати навчальний рік раніше: відповідь управління освіти

Поділись новиною:

В управлінні освіти Чернівецької міської ради відбулася нарада з керівниками шкіл громади щодо початку навчального року у серпні.

Про це під час преспідходу повідомила заступниця начальниці управління освіти Олена Онофрей, передає С4.

За її словами, на нараді освітяни обговорили готовність закладів освіти до початку навчання раніше вересня, а також виклики, які постануть перед школами у такому випадку.

Педагоги визначилися з тим, що Чернівці найімовірніше зможуть розпочати навчання 19 серпня, якщо буде відповідне розпорядження.

Разом з тим, як зазначила Олена Онофрей, багато школярів у цей період можуть перебувати на відпочинку за кордоном з батьками. Проте, запевняють в управлінні, серйозних освітніх втрат учні в такому випадку не зазнають, оскільки програма в перші тижні навчання розрахована на повторення матеріалу.

Нагадаємо, під час щомісячної пресконференції міський голова Роман Клічук сказав, що, ймовірно, навчання раніше розпочнеться не в усіх школах, а лише в тих, які ухвалять таке рішення.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Десантники із Буковини отримали державні нагороди та нагрудні знаки за боїв на Курщині
Військові 82 окремої десантно-штурмової Буковинської бригади отримали державні нагороди, нагрудні знаки та подарунки. Бійців відзначили за мужність і героїзм, проявлені під час боїв на Курщині. Пр...
Війна
06.10
15:31
У Чернівцях відбулися урочистості до Дня міста (фоторепортаж)
Чернівці у першу суботу жовтня відзначають День міста. Цьогоріч святкують 616-ту річницю з дня першої писемної згадки про Чернівці. З цієї нагоди у Культурно-мистецькому центрі ім. Івана Миколайчука ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано