У Чернівцях через ремонти у садочках дітей тимчасово переводять в сусідні заклади

Пошук
UA EN

У Чернівцях через ремонти у садочках дітей тимчасово переводять в сусідні заклади

Поділись новиною:

У Чернівецькій громаді влітку тимчасово призупиняють роботу закладів дошкільної освіти. Проте роблять це почергово, щоб дітей переводили у сусідні садочки.

Про це повідомили в управлінні освіти Чернівецької міської ради, пише С4.

Зазначається, що садочки закривають для того, щоб провести ремонти, підготувати їх до роботи у новому навчальному році, а також щоб вихователі мали змогу піти у відпустки.

«Із садочка, який призупинив роботу, діти переводяться в інший заклад, який поблизу. Зараз заклади дошкільної освіти Чернівецької громади відвідує майже 5 тисяч діток, а загалом у садочки записано майже 8 тисяч дітей», – пояснюють в управлінні.

З 3 червня до 17 липня призупинили діяльність 31 ЗДО. Вони відновлять роботу 18 липня, і в цей день призупинять роботу інші 27 ЗДО – до 31 серпня.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що з 1 квітня у закладах дошкільної освіти Чернівецької громади змінилися ціни на харчування. Вартість зросла на 10 гривень.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях відбулися урочистості до Дня міста (фоторепортаж)
Чернівці у першу суботу жовтня відзначають День міста. Цьогоріч святкують 616-ту річницю з дня першої писемної згадки про Чернівці. З цієї нагоди у Культурно-мистецькому центрі ім. Івана Миколайчука ...
Міський голова Роман Клічук привітав чернівчан із Днем міста (відео)
Привітання міського голови Романа Клічука з Днем міста Чернівців. «Дорогі чернівчани! Кожен куточок наших славних Чернівців дихає історією великої культури, багатовікових традицій та людських доль...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано