На Буковині минулої доби сталися дві ДТП з потерпілими, серед яких 5-річна дитина

Пошук
UA EN

На Буковині минулої доби сталися дві ДТП з потерпілими, серед яких 5-річна дитина

Поділись новиною:

У Чернівецькій області 1 липня поліцейські розпочали кримінальне провадження за фактами двох ДТП, внаслідок яких є потерпілі.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

Так, одна з аварій сталася на проспекті Незалежності у Чернівцях. Співробітники поліції та патрульні поліцейські попередньо встановили, що 25-річний водій мотоцикла Musstang зіткнувся з автомобілем Nissan Micra під керуванням 40-річної жительки міста Київ.

Унаслідок ДТП мотоцикліст отримав травми. Лікарі госпіталізували потерпілого до медичної установи для надання допомоги.

Цього ж дня сталася ще одна автопригода в селі Довжок, в якій травмувалися двоє жителів Хмельниччини. Попередньо правоохоронці з’ясували, що 40-річна водійка автомобіля Audi зіткнулася з вантажівкою DAF під керуванням 58-річного жителя Чернівецького району.

У результаті аварії кермувальниця легковика та її 5-річний пасажир отримали тілесні ушкодження. Лікарі госпіталізували травмованих до медичного закладу.

Наразі відомості про ДТП слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Чернівцях 30 червня сталися дві дорожньо-транспортні пригоди. Зокрема, внаслідок однієї з аварій по вулиці Миру травмувалася матір та її малолітня донька.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

В обласному департаменті освіти зробили заяву щодо початку навчання у школах Буковини
Причин виходу дітей на навчання 19 серпня наразі у Чернівецькій області немає. Дату початку навчального року може визначити лише Кабінет Міністрів України. Про це повідомила директорка департамент...
У Чернівцях благодійним концертом «Сила духу» вшанували пам’ять Романа Шухевича (фото)
У парку імені Шевченка в Чернівцях відбувся благодійний концерт до річниці від дня народження Романа Шухевича. На концерті збирали гроші для працівників парку, які зараз служать у ЗСУ. ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано