Псевдолікарка виманила 50 тис. грн у буковинки на лікування сина, якого декілька місяців вважають зниклим безвісти

Пошук
UA EN

Псевдолікарка виманила 50 тис. грн у буковинки на лікування сина, якого декілька місяців вважають зниклим безвісти

Поділись новиною:

Жительку села Стрілецький Кут шахраї ошукали на 50 тисяч гривень. За цим фактом співробітники поліції розпочали кримінальне провадження.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Повідомлення про шахрайство надійшло до поліції 29 червня від 65-річної жительки Мамаївської громади. Заявниця розповіла поліцейським, що їй зателефонувала невідома та представилася медичним працівником.

Співрозмовниця повідомила жінці, що її син, який з лютого цього року вважається безвісти зниклим, зараз перебуває в лікарні і для його лікування необхідні гроші.

Надалі буковинка без вагань перерахувала 50 тисяч гривень на невідомий рахунок.

Відомості про вказаний факт дізнавачі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Поліцейські нагадали буковинцям про те, що у випадку дзвінка «Ваш родич в біді», перш за все варто перевірити отриману інформацію, зокрема правоохоронці радять попросити співрозмовника надати докази того, що ваша близька людина потребує допомоги (довідки з медзакладу чи фотопідтвердження). Поліцейські застерігають: у жодному випадку не перераховуйте гроші на невідомі рахунки.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, таким же чином раніше шахраї ошукали 72-річну жительку села Чудей. Аферисти під приводом допомоги доньці, яка нібито опинилася в біді, виманили у буковинки 121 тисячу гривень.

Читайте також:

У Чернівцях благодійним концертом «Сила духу» вшанували пам’ять Романа Шухевича (фото)
У парку імені Шевченка в Чернівцях відбувся благодійний концерт до річниці від дня народження Романа Шухевича. На концерті збирали гроші для працівників парку, які зараз служать у ЗСУ. ...
Міський голова Роман Клічук провів щомісячну пресконференцію: головні заяви (фоторепортаж)
У четвер, 4 липня, міський голова Чернівців провів щомісячну пресконференцію із журналістами, на якій підбив підсумки роботи міста за червень. Про що говорили — розповідає С4. Зокрема, мер заз...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано