Загинув 24-річний чоловік, інший перебуває в лікарні: у ДБР розповіли подробиці нападу на прикордонників

Пошук
UA EN

Загинув 24-річний чоловік, інший перебуває в лікарні: у ДБР розповіли подробиці нападу на прикордонників

Поділись новиною:

Працівники Державного бюро розслідувань розпочали досудове розслідування смерті чоловіка, який намагався нелегально перетнути україно-румунський кордон.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу ДБР.

За попередніми даними, 29 червня 2024 року близько 21:40 у Вижницькому районі при спробі перетину кордону між двома чоловіками та військовослужбовцем одного з прикордонних загонів сталася сутичка.

«Чоловіки з ножем та газовим перцевим балончиком намагалися напасти на військовослужбовця, а той у відповідь застосував табельну зброю», – йдеться у повідомленні.

У результаті загинув 24-річний чоловік, ще один – перебуває в лікарні. Прикордонник, за даними правоохоронців, також отримав тілесні ушкодження.

Наразі працівники ДБР вивчають усі обставини справи. Попередня кваліфікація правопорушення: умисне вбивство (ч. 1 ст. 115 КК України).

Нагадаємо, у Чернівецькому прикордонному загону С4 розповіли, що нападників було двоє і при собі вони мали газовий балончик та холодну зброю, які застосовували проти прикордонника. З метою збереження свого життя військовослужбовець був вимушений застосувати зброю, у результаті чого один нападник отримав поранення, а інший помер.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях благодійним концертом «Сила духу» вшанували пам’ять Романа Шухевича (фото)
У парку імені Шевченка в Чернівцях відбувся благодійний концерт до річниці від дня народження Романа Шухевича. На концерті збирали гроші для працівників парку, які зараз служать у ЗСУ. ...
Міський голова Роман Клічук провів щомісячну пресконференцію: головні заяви (фоторепортаж)
У четвер, 4 липня, міський голова Чернівців провів щомісячну пресконференцію із журналістами, на якій підбив підсумки роботи міста за червень. Про що говорили — розповідає С4. Зокрема, мер заз...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано