У Чернівцях водій наїхав на матір з шестирічною донькою, коли ті переходили дорогу

Пошук
UA EN

У Чернівцях водій наїхав на матір з шестирічною донькою, коли ті переходили дорогу

01.07
11:18

Поділись новиною:

У Чернівцях у неділю, 30 червня, сталися дві дорожньо-транспортні пригоди. Зокрема, внаслідок однієї з аварій по вулиці Миру травмувалася матір та її малолітня донька.

Про це повідомляє поліція Чернівецької області.

Так, учора, 30 червня, до поліції надійшло повідомлення про те, що по вулиці Миру в обласному центрі трапилася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. Правоохоронці попередньо з’ясували, що 41-річний водій автомобіля «ВАЗ-2107» допустив наїзд на двох місцевих жительок, віком 6 та 42 роки, які переходили дорогу по нерегульованому пішохідному переході.

Возможно, это изображение 6 человек, улица и текст

«Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди малолітня дівчинка отримала тілесні ушкодження. Лікарі швидкої медичної допомоги госпіталізували дитину до лікарні, а матері надали відповідну медичну допомогу без госпіталізації», – зазначили у поліції.

Кермувальника поліцейські затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Ще одна автопригода трапилася ввечері 30 червня по вулиці Лозівській у Чернівцях. Для з’ясування обставин ДТП на місці події працювали слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції та співробітники УПП.

Возможно, это изображение автомобиль и текст

Поліцейські попередньо з’ясували, що 19-річний водій мотоцикла «Lifan» зіткнувся з автомобілем «Volkswagen Polo», під керуванням 42-річного місцевого жителя. В результаті аварії мотоцикліст та його 19-річна пасажирка травмувалися. Лікарі госпіталізували потерпілих до медичного закладу.

Возможно, это изображение 12 человек, скутер, мотоцикл и текст

Нагадаємо, 25 травня у Чернівецькій області сталися три дорожньо-транспортні пригоди, у яких постраждало троє людей. Травми отримали двоє мотоциклістів та жінка-пішохід.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях благодійним концертом «Сила духу» вшанували пам’ять Романа Шухевича (фото)
У парку імені Шевченка в Чернівцях відбувся благодійний концерт до річниці від дня народження Романа Шухевича. На концерті збирали гроші для працівників парку, які зараз служать у ЗСУ. ...
Міський голова Роман Клічук провів щомісячну пресконференцію: головні заяви (фоторепортаж)
У четвер, 4 липня, міський голова Чернівців провів щомісячну пресконференцію із журналістами, на якій підбив підсумки роботи міста за червень. Про що говорили — розповідає С4. Зокрема, мер заз...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано