Аліна Яковець стане депутаткою міської ради та замінить Бешлея, який склав свої повноваження

Пошук
UA EN

Аліна Яковець стане депутаткою міської ради та замінить Бешлея, який склав свої повноваження

Політика
27.06
16:12

Поділись новиною:

На місце Володимира Бешлея, який склав свої депутатські повноваження, визнали наступну за черговістю депутатку від партії «Рідне місто» Аліну Яковець. На засіданні 27 червня вона склала присягу.

Про це пише С4 з посиланням на постанову Чернівецької міської територіальної виборчої комісії.

Про Аліну Яковець відомо не багато. Вона балотувалася у депутати міської ради ще у 2020 році. Згідно з даними руху «Чесно», новоспечена депутатка закінчила Буковинський державний медичний університет.

Нагадаємо, 27 червня стало відомо про те, депутат міської ради Володимир Бешлей від партії «Рідне місто» вирішив достроково скласти свої повноваження. У цей же день це рішення підтримали депутати міської ради. Причиною такого рішення, за його словами, є робота у Міноборони, через яку він більшість часу проводить на деокупованих територіях.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Псевдолікарка виманила 50 тис. грн у буковинки на лікування сина, якого декілька місяців вважають зниклим безвісти
Жительку села Стрілецький Кут шахраї ошукали на 50 тисяч гривень. За цим фактом співробітники поліції розпочали кримінальне провадження. Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Ч...
На Буковині двоє цивільних напали на прикордонників: одного з порушників застрелили
Уночі 29 червня на українсько-румунському кордону сталася сутичка між прикордонниками та цивільними, внаслідок чого один із нападників загинув. Про це журналістам С4 повідомив помічник начальника ...
Війна
30.06
15:34
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано