Депутати міської ради хочуть врегулювати користування електросамокатами у Чернівцях

Пошук
UA EN

Депутати міської ради хочуть врегулювати користування електросамокатами у Чернівцях

Політика
27.06
12:08

Поділись новиною:

Міська рада може створити робочу групу, яка вивчить питання функціонування електросамокатів у Чернівцях.

Таке рішення мають розглянути під час засідання міської ради 27 червня, пише С4.

На думку депутата Олексія Просяного, такі самокати не є безпечними для дітей, які здебільшого ними користуються, а також учасників дорожнього руху.

«Я думаю, що всі читають новини і бачать, як у місті (самокати – ред.) використовують. На них можуть їздити і по дві-три дитини. Вони їздять дорогами і перетинають їх. Часто відбуваються ДТП за участі електричних самокатів», – сказав Просяний.

Відтак депутат ініціював створення робочої групи з учасників депутатського корпусу, чиновників і операторів електричних самокатів. Просяний запропонував юридичному управлінню підготувати довідку щодо функціонування операторів на території міста, а також вивчити законодавчу базу щодо функціонування самокатів.

Оновлено: депутати підтримали створення робочої групи.

Нагадаємо, одне із ДТП за участі електросамоката сталася у Чернівцях у лютому цього року. На проспекті Незалежності 52-річний водій автомобіля зіткнувся з електричним самокатом, яким керував 13-річний чернівчанин. У результаті автопригоди хлопець отримав травми.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Псевдолікарка виманила 50 тис. грн у буковинки на лікування сина, якого декілька місяців вважають зниклим безвісти
Жительку села Стрілецький Кут шахраї ошукали на 50 тисяч гривень. За цим фактом співробітники поліції розпочали кримінальне провадження. Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Ч...
На Буковині двоє цивільних напали на прикордонників: одного з порушників застрелили
Уночі 29 червня на українсько-румунському кордону сталася сутичка між прикордонниками та цивільними, внаслідок чого один із нападників загинув. Про це журналістам С4 повідомив помічник начальника ...
Війна
30.06
15:34
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано