Дві пожежі у житловому секторі: що і де горіло на Буковині протягом доби

Пошук
UA EN

Дві пожежі у житловому секторі: що і де горіло на Буковині протягом доби

Поділись новиною:

У Чернівецькій області протягом доби сталися дві пожежі у житловому секторі. Одна з них – у селі Зарожани Недобоївської територіальної громади Дністровського району, інша – у Чернівцях.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Так, уночі 24 червня у селі Зарожани Недобоївської територіальної громади Дністровського району сталася пожежа в житловому будинку. Господарі помітили, що вогонь вже дістався покрівлі будинку та викликали рятувальників.

«За вказаною адресою прибули вогнеборці 7 державної пожежно-рятувальної частини та місцеві пожежно-рятувальні підрозділи сіл Недобоївці, Клішківці. Вони ліквідували пожежу на площі 120 кв. м та врятували від знищення два житлових будинки – той, в якому виникла пожежа та сусідній», – повідомили рятувальники.

Полум’я пошкодило частину покрівлі будинку, домашні речі та меблі. Причину пожежі встановлюють фахівці. 

Також минулої доби у місті Чернівці виникла пожежа на балконі квартири багатоповерхового житлового будинку. Її площа була невеликою, пожежу самотужки загасив власник квартири до прибуття пожежно-рятувального підрозділу.

Нагадаємо, упродовж 20 червня на території Чернівецької області трапилося одразу сім пожеж.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Футбольний клуб «Буковина» виграв у домашньому матчі проти закарпатського «Миная»: який рахунок
У суботу, 28 вересня, футбольний клуб «Буковина» виграв у матчі 9-го туру Першої ліги проти «Миная» із Закарпаття. Поєдинок, який чернівецька команда грала вдома, закінчився із рахунком 2:1 на корист...
Спорт
28.09
14:53
Фестиваль меду і трав’яного чаю триває в Чернівцях (фото)
У Чернівцях на Центральній площі цими вихідними, 28–29 вересня, триває щорічний Фестиваль меду і трав’яного чаю. До уваги відвідувачів фестивалю-ярмарку — виставка та продаж ме...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано