«За постійну всебічну допомогу»: мер Роман Клічук отримав прапор від 57-го окремого стрілецького батальйону

Пошук
UA EN

«За постійну всебічну допомогу»: мер Роман Клічук отримав прапор від 57-го окремого стрілецького батальйону

Політика
19.06
15:53

Поділись новиною:

Міський голова Чернівців Роман Клічук отримав прапор від 57-го окремого стрілецького батальйону. Стяг меру вручили за постійну всебічну допомогу військовим.

Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку Романа Клічука.

«За постійну всебічну допомогу 57-му окремому стрілецькому батальйону мав за честь отримати їхній прапор, як символ нашої єдності та нескореності. Для мене підтримка наших захисників завжди була й залишається важливою місією. Глибоко поважаю мужність і жертовність кожного, хто стоїть на захисті нашої держави», — написав очільник міста у своєму дописі.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Роман Клічук отримав від військових зі зведеного підрозділу Чернівецького прикордонного загону памʼятну книгу та знак вдячності.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

В обласному департаменті освіти зробили заяву щодо початку навчання у школах Буковини
Причин виходу дітей на навчання 19 серпня наразі у Чернівецькій області немає. Дату початку навчального року може визначити лише Кабінет Міністрів України. Про це повідомила директорка департамент...
У Чернівцях благодійним концертом «Сила духу» вшанували пам’ять Романа Шухевича (фото)
У парку імені Шевченка в Чернівцях відбувся благодійний концерт до річниці від дня народження Романа Шухевича. На концерті збирали гроші для працівників парку, які зараз служать у ЗСУ. ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано